THC SERVERS si modul in care se poate evita atacarea fisierelor cu permisiuni libere

THC SERVERS SI MODUL IN CARE SE POATE EVITA ATACAREA FISIERELOR CU PERMISIUNI LIBERE

Pentru THC SERVERS securitatea unui hosting este extrem de importanta, website-urile fiind o forma de tehnologie care este destul de vulnerabila la diferite atacuri. Acest lucru este posibil datorita faptului ca sunt disponibile in intreaga lume si din acest motiv sunt foarte expuse atacatorilor cibernetici.

O modalitate prin care acesti atacatori reusesc sa exploateze un sistem este reprezentata de atacarea fisierelor ce prezinta permisiuni liberale. Va vom da cateva exemple de ce se poate intampla atunci cand atacatorii cibernetici exploateaza sistemul si anume: modificare de fisier, se provoaca diferite daune, sa preia controlul total al unui server dedicat.

THC SERVERS va ofera mai jos cateva sfaturi legate de modul in care puteti sa evitati aceste probleme si anume:

  • este foarte important sa cunoasteti ce tip de permisiuni liberale aveti;
  • aceste permisiuni liberale nu sunt recomandate, deoarece un fisier poate sa fie modificat de oricine si e posibil ca acest lucru sa nu fie tocmai bine;
  • nu este indicat sa acceptati fisiere care sa fie scrise de catre oricine, alegeti-va scripturile bune care nu pot sa va expuna anumitor riscuri;
  • realizati testarea permisiunilor liberale prin intermediul propriului browser sau prin alte teste mult mai avansate necesare pentru a gasi punctele vulnerabile existente in website.

In concluzie, cu cat sunt mai putine fisiere cu permisiuni liberale cu atat securitatea website-ului dumneavoastra este mai buna. Numai un administrator din cadrul unei firme de hosting este in masura sa realizeze o modificare sau persoana care este autorizata sa acceseze fisierele.

Accesati website-ul www.geekshosted.com daca doriti un pachet de gazduire la preturi foarte bune sau daca doriti detalii in ceea ce priveste modalitatile de securitate care vi se ofera pentru website-ul dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s