Sfaturi despre optimizarea SEO si structura site-ului

SFATURI DESPRE OPTIMIZAREA SEO SI STRUCTURA SITE-ULUI

Despre optimizarea SEO nu putem spune decat ca, este foarte important ca sa aveti in site un continut plin de calitate si unicitate. Chiar daca incercati sa schimbati doar foarte putin textul, nu puteti sa il pacaliti pe Google si veti risca, in acest fel, sa nu va gasiti site-ul indexat.

Primul pas in cazul unei promavari de site sau blog este indexarea lor in Google. Acest lucru consta in linkuri date spre alte pagini din pagina dumneavoastra.

Un alt sfat important este acela de a nu va avanta in alegerea gazduirii web. Trebuie mai intai sa alegeti oferta de cheap web hosting cea mai avantajoasa pentru compania dumneavoastra si apoi puteti lua decizia cea mai potrivita. Nu uitati de faptul sa nu copiati texte din alte site-uri si sa aveti un continut de calitate si unic in structura site-ului de care dispuneti. Exista o multime de firme care ofera cheap web hosting de calitate si care garanteaza succesul firmei dumneavoastra.

Este bine sa mai luati in calcul si structura unei pagini, in sensul ca nu trebuie sa puneti multe elemente in ea , pentru ca o astfel de pagina se incarca destul de greu.

De asemenea, este indicat si adaugarea unui meniu de navigare, apoi sa aveti grija ca latimea site-ului sa nu fie mai mare de 1024px. Site-ul este bine sa aiba un design placut fara sa se foloseasca prea multe culori care deranjeaza. Se folosesc maxim 4 culori pe un site de calitate.

In timpul de astazi, la orice site este necesar un design placut si curat pentru toti cei care il viziteaza, un cheap web hosting si o indexare cat mai sus in Google, toate aceste pentru a avea un real succes al afacerii dumneavoastra.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s